ponedeljek, 10. junij 2019

Maister Berlingo Passion


Ime: Berlingo Passion
Pivovarna: Maister Brewery, Kamnik

Stil piva: Berliner weisse

Vsebnost alkohola: 3%
Na voljo: točeno



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Naravnost iz Maistrovega lunaparka prihaja osvežilna poletna kislica Berlingo Passion. Gre za nizkoalkoholno pivo stila berliner weisse, v katerega pa so pivovarji dodali še kašo pasijonke in manga za pravi poletni značaj.

Berlingo je že na prvi pogled kot en prijeten sadni sokec - izjemno motno pomarančno obarvano telo pokriva le tanek obroček bele barve, ki pa v dveh trenutkih pobegne. V začetku rahlo sramežljivejša, a toliko bolj prijetna in vabljiva aroma izredno sočnega manga je tropska popolnost. Kar konkretna sadna kislina pa usta že ob prvem požirku dodobra povleče skupaj. V ozadju se kaže citrusno-sladek sadni značaj, a ta konkretna kislina še kar vleče in vleče.

Berlingo Passion je pivo lahkotnega, poletnega telesa, ki skupaj z nizko alkoholno stopnjo, izredno tropsko aromatiko in osvežilno kislostjo predstavlja recept za poletno popolnost.




  • Stražarnica (Kamnik)
  • Tamkoučiri (Celje)
  • Sir William's Pub (Ljubljana)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 4,6 / 5 → pivo popolnoma v mojem stilu - prisotnost in prepoznavni značaj manga je na vrhunski ravni, v okusu pa kislina ravno prav stisne - meni super odlično in osvežilno
(IZGLED: 4/5 - AROMA: 10/10 - OKUS: 9/10 - TELO: 5/5 - KONČNI VTIS: 18/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar