ponedeljek, 17. junij 2019

Vizir Fun Time


Ime: Fun Time
Pivovarna: Pivovarna Vizir, Črnomelj

Stil piva: Svetli ležak

Vsebnost alkohola: 4,7%
Na voljo: točeno - steklenica



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Iz belokranjske pivovarne Vizir, ene izmed prvih butičnih pivovarn pri nas, prihaja tudi Fun Time - svetli ležak. Opisali so ga kot lahkoten in svež lager, ki kar steče po grlu ter vas nežno zbudi s svojo iskrivostjo.

Pivo je precej blede in rahlo motnikave slamnato rumene barve, na vrhu pa se za nekaj časa usede še srednje velika bela puhasta glava. Aroma je precej nežna in ne preveč izrazita - pomešajo se zelo blage travnate note hmelja ter nekaj skoraj neobčutnega sadnega pridiha, v koncu pa še izjemno nežen začinjen piš - vse skupaj pa je res blage narave. Tudi v okusu je Fun Time precej nežen. Srečamo blago hmeljno grenkobico, ki jo dopolni zelo nežen kruhast značaj, v koncu pa pridobi malo bolj zaznaven poprast občutek, ki v krajšem pookusu še malo podraži po jeziku.

Fun Time je zelo lahkoten in neizstopajoč ležak, nežnega okusa in preproste pitnosti. Tako kot pravijo v pivovarni res kar steče po grlu, vendar pa ob tem vseeno ponudi nekaj pravega značaja. Pivo za tiste, ki še vedno raje prisegajo na ležake.





~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3 / 5 → povsem neškodljiv in lahko piten ležak - nima preveč izrazitih lastnosti, ampak povsem dobro opravlja svojo nalogo
(IZGLED: 3/5 - AROMA: 6/10 - OKUS: 6/10 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 12/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar