petek, 3. maj 2019

Green Gold Primal Instinct


Ime: Primal Instinct
Pivovarna: Green Gold Brewing, Đempeter v Savinjski dolini

Stil piva: Zlati ale

Vsebnost alkohola: 5%
Na voljo: točeno - pločevinka



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

S prvinskim instinktom so v pivovarni Green Gold Brewing zvarili pivo preprostega in predvsem lahkotno pitnega stila zlati ale - nekaj za vsakodnevno rabo, brez posebnega razmišljanja, varjen pa samo s slovenskimi sortami hmelja - aurora, bobek in celeia. Tak, čisto prvinski.

Primal Instinct pride v rahlo motnikavi zlato obarvani podobi, katero pa za krajši čas dopolnjuje še bela penasta glava. Kar lepo izrazita aroma se predstavlja s travnato-senenim dihom, pošteno prisotnim in svežega značaja. V začetku lahko brez težav okusimo sadno sladkobo, izrazno a ne močno, ki jo dopolni nežnejša hmeljna grenkoba, vse pa se zaključi brez kakšnega posebnega pookusa.

Primal Instinct je tako res takšen, kot se od stila pričakuje - preprost, osvežilen in zelo lahkotno oiten z morda nekoliko bolj izrazito sadno sladkobo v okusu.




  • trgovine Špar (po Sloveniji)
  • Lajbah (Ljubljana)
  • Za Gušt (Celje)
  • Pivarna (Maribor)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,5 / 5 → v aromi mi deluje malo preveč seneno ležakast - je pa povsem preprost in nič posebnega po eni strani, po drugi pa izjemno preprosto piten
(IZGLED: 4/5 - AROMA: 5/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 14/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar