sobota, 17. november 2018

Bevog Who Cares Editions Let It Flow


Ime: Who Cares Editions Let It Flow
Pivovarna: Bevog Brewery, Bad Radkersburg

Stil piva: Zlati ale

Vsebnost alkohola: 4,6%
Na voljo: pločevinka


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

S svojim najnovejšim zvarkom Let It Flow stila zlati ale (ki smo jih letos iz Bevoga lahko srečali kar nekaj), se pri Bevogu še enkrat več zavzemajo tudi za naše okolje. Pivo so namreč zvarili v navezi z ekipo Balkan River Defence, ki se zavzema za ohranitev naših lepih in čistih rek. K temu pa lahko z nakupom pločevinke piva prispevamo tudi vsi ljubitelji piva.

Let It Flow privesla v razmeroma motni in dokaj bledi slamnato-rumeni barvi, na vrhu pa si za dalj časa naredi še belo puhasto glavo. Nežna sadna aroma počasi zapolni naše nosnice z notami breskve, marelice in podobnega sadja, medtem ko je sladna osnova s kruhastimi notami na drugi strani še bolj zadržana. Srednja travnata grenkoba s svojim značajem potegne na zeliščno stran, na trenutke celo nekoliko na kletno s kiselkastim občutkom.

Let It Flow je zlati ale tipično lahkotnega telesa, nežne a prijetne sadne arome in kar nekoliko bolj izrazite grenkobe v okusu. Pivo povsem primerno širšemu občinstvu zaradi svojega značaja. Tako da, spijte si enega, za naše reke gre.
Cena: 3,00€ (0,33l; pločevinka) - Pivo & Burger Fest (Ljubljana)




  • Pivarna (Maribor)
  • Že v redu, Primož (Ljubljana)
  • Pivohram Golar (Gornja Radgona)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 2,8 / 5 → korekten zahmeljeni zlati ale, ni ravno v mojem stilu, malo preveč ostro travnat/zeliščen v okusu se mi zdi, a je vseeno še vedno dovolj piten
(IZGLED: 4/5 - AROMA: 7/10 - OKUS: 5/10 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 9/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!***

Ni komentarjev:

Objavite komentar