sreda, 26. februar 2020

Bevog/Stu Mostow Mash Sisters


Ime: Mash Sisters
Pivovarna: Bevog Brewery, Bad Radkersburg v sodelovanju z Browar Stu Mostow, Wroclaw (Poljska)

Stil piva: Pilsner

Vsebnost alkohola: 4,5%
Na voljo: pločevinka



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bevogovci so "zakrivili" že kar nekaj mednarodnih pivskih sodelovanj. Eden izmed njih je tudi hoppy pils po imenu Mash Sisters, ki so ga zakuhali v sodelovanju s poljskimi pivovarji Stu Mostow.

Naveza s poljskimi pivovarji je rezultirala v kristalno jasnem pilsnerju zlato-rumene barve, pogled na poln kozarec pa zaključuje srednje velika in kar obstojna bela penasta glava. Prijetna aroma je lepo izrazita s svojo hmeljno noto. V njej prevlada citrusni značaj z všečnim občutkom limonske trave in limoninih bombonov. Tudi v okusu pride citrusni, limonasti občutek lepo do izraza ter tako lepo dopolnjuje srednjo hmeljno grenkobo s svojim dražečim karakterjem. Nežen in srednje dolg pookus pa še za nekaj časa pusti ta občutek na jeziku.

Mash Sisters je zelo lahkoten in osvežilno naravnan pilsner, kjer njegov moderni hmeljni značaj zelo lepo in pošteno pride do izraza. Tako poskrbi ta zvarek za tradicionalne okuse, kot tudi za modernejše, hmeljne ljubitelje.




  • Že v redu, Primož (Ljubljana)
  • Klobasarna (Ljubljana)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 4 / 5 → zelo všečen, točno tak kot so mi ležaki všeč - prijetno in dodobra nahmeljen z aromatičnim značajem 
(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 9/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 15/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar