sobota, 16. maj 2015

Ime: Lucky Luke
Pivovarna: Pivovarna Vizir, Črnomelj
Stil piva: Jantarni ale
Vsebnost alkohola: 4%

Ocena: 3,1 / 5

Ko dekle ne more reči ne! Pivu, jasno. Pa še to le, če gre za Vizirjev zvarek Lucky Luke, podnaslovljen kot Sexy Ale. Le-ta je bil za krajši čas del Vizirjeve konjenice, sedaj pa že nekaj časa uživa v pokoju. 

Predstavil se je z rahlo temnejšim odtenkom jantarne barve, pokrivala pa ga je dokaj velika pena, ki je bila le rahlo umazana bela. Napovedala ga je še nežna sladna aroma, v kateri smo lahko zaznali karamelo in nekaj malega piškotnih not. Tudi okus je bil zaznamovan z nežnostjo - blaga sladkoba z dodatkom karamele od začetka do konca, brez kakšnega pretiranega hmeljnega značaja. 

Tako je bil Lucky Luke lahkoten in nežen, kot po naročilu za nežnejše dušice (ne nujno samo dekleta) in ljubitelje nežnejših zvarkov.

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.