nedelja, 17. maj 2015

Laško Bandidos Power

Bandidos Power iz pivovarne Laško, njihova znamka trendovskih pijač z različnimi okusi, prinaša nov "trendy" okus. Power je ležak obogatil z okusom gvarane, ki se uporablja v energijskih pijačah zaradi svoje vsebnosti kofeina.
 
Power na pogled nikakor ne deluje kot pivo - skorajda jasno telo blede sivkaste barve za le nekaj sekund na vrhu dopolni tanka bela glava. V aromi se nam ponuja s prijetnim sadnim gvaraninim značajem, ki ga bomo takoj povezali z Red Bullom. Požirek je dokaj izrazito sladek in sadno-čigumijast, brez kakšnega posebno zaznavnega značaja piva.
 
Banidos Power je nekakšna pivska varianta energijske pijače, ki sicer ne spominja na samo pivo. Ob sadnih okusih, sladkobi, zmerni alkoholni stopnji in energiji pa bo brez dvoma poskrbel za sunek energije.  
 

Bandidos Power

Laško

Pivo z dodatki

4%

Kje naj ga iščem?


  • trgovine Mercator (po Sloveniji)
  • trgovine Špar (po Sloveniji)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 2,1 / 5 → sicer zelo piten in okusen, če so pivcu všeč energijske pijače, vendar pa le kot alkoholna in gazirana sadna pijača - ne kot pivo

(IZGLED: 1/5 - AROMA: 5/10 - OKUS: 5/10 - TELO: 2/5 - KONČNI VTIS: 8/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar