sobota, 30. maj 2015

Laško Bandidos Hot

Bandidos Hot je pikantnejši sorodnik piv z dodatki, ki so jih kot trendovsko pijačo začeli pripravljati v pivovarni Laško. Svetlemu pivu so v pivovarni dodali osvežilno pijačo, ki jo sestavljajo arome ruma, aloe vere in ingverja, naravni ekstrakti nekaterih zelišč pa mu dodajo značilen izgled.

 
Ognjeni izgled Bandidosa Hot zaznamuje jasno telo ognjenje rdečkasto-oranžne barve, tanka bela pena pa na vrhu ostane precej kratek čas. Nekoliko nenavadna aroma kombinira sladek vonj z zeliščnim značajem. Na drugi strani pa tudi okus zaznamuje nekoliko sladek značaj, ki pa se mu pridruži čisto blag pikanten občutek precej v ozadju. 
 
Tako kot preostali Bandidosi, se tudi Hot kaže kot gazirana alkoholna pijača, ki ima zelo malo skupnega s pivom. Poleg tega pa tudi ta "hot" občutek ni ravno preveč prisoten v tem zvarku, tako da ne more ravno preveč anvdušiti.
 

Bandidos Hot

Laško

Pivo z dodatki

4%

Kje naj ga iščem?


  • trgovine Mercator (po Sloveniji)
  • trgovine Špar (po Sloveniji)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 1,8 / 5 → ni neprijeten, vendar pa tudi ni nič o čemer bi še dolgo razmišljali

(IZGLED: 2/5 - AROMA: 5/10 - OKUS: 4/10 - TELO: 1/5 - KONČNI VTIS: 6/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar