nedelja, 09. april 2017

Ime: Back To The Beer Jazzy Pale Ale
Pivovarna: Lobik Brewery, Maribor; za Back To The Future Jazz Festival

Stil piva: APA
Vsebnost alkohola: 4,4%
Na voljo: steklenica

Ocena: 3,5 / 5 → ta je pa dober
(IZGLED: 3/5 - AROMA: 11/15 - OKUS: 10/15 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 7/10)

Poleg dobre glasbe sede dobro pivo. S tem v mislih so se organizatorji festivala Back To The Future Jazz Festival odločili, da jim fantje iz pivovarne Lobik zvarijo posebno svetlo ale pivo.

Prijetne hmeljne arome počasi valovijo izpod manjše kremaste bele glave, med njimi pa lahko zapazimo agrume in sladke tropske sadeže kot sta ananas in mango. Rahlo motno jantarno-oranžno telo nas zvabi v svoj objem, kjer se nam nato predstavi srednje izrazita hmeljna grenkoba ter nekaj karakterja agrumov, ki se iz arome prenesejo tudi v okus. Za ravnotežje poskrbi sladna hrbtenica, ki je srednje zaznavna, medtem ko nas bo grenkobni pookus spremljal še kar nekaj časa.

Preprost APA zvarek lahkotnejšega telesa, ki ne komplicira preveč, ampak nas s svojim dovolj grenkobnim okusom lepo osveži. Svež, piten in okusen. Tako kot se za soliden APA tudi spodobi.
Kje ga najdem?
  • Jazz Klub Satchmo (Maribor)
  • The Living Room (Maribor)
  • Isabella Food & Wine (Maribor)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Arhiv

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.