četrtek, 21. december 2017

Ime: Mercator Brezalkoholno Pivo
Pivovarna: za Mercator proizvedeno v Avstriji

Stil piva: Brezalkoholno pivo
Vsebnost alkohola: 0%
Na voljo: pločevinka

Ocena: 1,3 / 5 → komajda še pivo
(IZGLED: 2/5 - AROMA: 4/15 - OKUS: 4/15 - TELO: 1/5 - KONČNI VTIS: 2/10)

Mercator je v svojo ponudbo piv lastne blagovne znamke dodal tudi brezalkoholno pivo, ki ga za njih, tako kot ostale, varijo pri naših severnih sosedih.

Mercatorjevo brezalkoholno ima jasno zlato barvo, ki jo na vrhu dopolni manjša bela penasta glava, katera pa kmalu pobegne. Naše nosnice napolni tipična aroma industrijskih brezalkoholnih piv, ki jo lahko še najbolje opišemo kot vonj mokrega kartona in koruze. V okusu prevladuje sladek značaj, nekoliko sirupast, ki zopet prikliče spomine na koruzo, medtem ko je grenkobni karakter skorajda popolnoma odsoten, oziroma minimalen, pookus pa tudi ni omembe vreden.

Poceni brezalkoholno pivo, od katerega ni pričakovati, da bo s svojimi lastnostmi navdušilo. Vodenega telesa, nekoliko neprijetne arome ter precej presladkega okusa. Če res zmanjka vsega ostalega in je to res zadnja opcija.  
Cena: 0,49€ (0,5l; pločevinka)

Kje ga najdem?
  • trgovine Mercator (po Sloveniji)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Arhiv

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.