četrtek, 12. april 2018


Ime: Night Moves
Pivovarna: Thirsty River Brewing, Bovec

Stil piva: Temni IPA

Vsebnost alkohola: 6,5%
Na voljo: točeno - steklenica


Če vas v večernih urah na bovškem koncu zasrbijo pete - potem vam ne moremo pomagati. Če pa imate suho grlo in ste željni enega dobrega piva - potem bo pa prava rešitev Night Moves temni IPA iz lokalne pivovarnice Thirsty River Brewing.

Popolnoma črno telo ter večja in zelo lepo obstojna glava bež barve zaznamujeta izgled tega nočnega pivca. Nekoliko nežnejšo aromo predstavijo sramežljivi sadni toni tropskih sadežev in agrumov, mogoče se vmes znajde še kakšna robida, ki jih dopolni še rahla čokoladna sladna osnova. V okusu prevladuje solidna hmeljna grenkoba, družbo pa ji dela zelo prijetna in nežna sadna sladkoba. V finišu se pokaže nekaj malega praženosti, trajajoč in dokaj izrazit pookus pa zaključi celoto.

Night Moves bo definitivno zaplesal po notah ljubiteljev IPA piv, saj zelo lepo združi svoje prijetne arome in dokaj konkreten grenkobni značaj v eno simpatično in karakterno celoto, v kateri pa se temačni značaj vseeno nekoliko bolj sramežljivo skriva.
Kje ga najdem?
  • Thirsty River Brewing Pub (Bovec)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.