nedelja, 01. april 2018


Ime: Caveman Stout
Pivovarna: Thirsty River Brewing, Bovec

Stil piva: Stout

Vsebnost alkohola: 5,5%
Na voljo: točeno - steklenica


V bovškem brewpubu in pivovarnici Thirsty River Brewing poskrbijo tud za jamarje - pripravili so namreč svojo verzijo piva stila stout, ki so ga poimenovali Caveman.

Globoko črno telo jamarskega stouta se za nekaj časa skrije pod tanjšo umazano belo glavo. Ko se prebijemo skozi njo, nas pričaka nežen a prijeten čokoladni dih, če pa raziskujemo še malo globje nam ponudi tudi nekaj orehov in zelo blag praženi piš za povrhu. Pražen značaj pride precej bolj do izraza v okusu, kjer ga dopolni in kasneje kar nekoliko prekrije grenkobni karakter, mogoče tudi za malenkost preizrazit. Vse pa se nadaljuje in zaključi s krajšim zeliščno-pražnim pookusom.

Caveman Stout he izjemno lahkotnega telesa, na trenutke celo kar nekoliko izvodenelega. Sicer lepo pokaže svoj čokoladni značaj, ki pa ne preživi ravno dolgo, oziroma ga prekmalu prekrijejo druge lastnosti.
Cena: 3,50€ (0,5l; točeno) - Thirsty River Brewing Pub (Bovec)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.