torek, 25. december 2018

Bevog Who Cares Editions Elves Beersley


Ime: Who Cares Editions Elves Beersley
Pivovarna: Bevog Brewery, Bad radkersburg

Stil piva: Cesarski desertni stout

Vsebnost alkohola: 8,8%
Na voljo: pločevinka


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

V pivovarni Bevog so za pravo praznično vzdušje zvarili tudi nekoliko konkretnejši imperial stout v katerega so za poseben čar dodali še vanilijo in kakav. Da bomo lahko med prazniki res razvajali svoje brbončice.

Kot dizelsko olje črn izgled tega konkretnejšega zvarka dopolni še manjša, a kar lepo kremasta temno kavnata glava. Pivo razvaja in osvaja z zelo prijetno aromo temne čokolade, ki jo še dodatno obogati zajeten snop vanilije - zelo všečna kombinacija. Tudi v okusu prevladujejo čokoladni priokusi, ki navdušujejo s prijetno sladkobo. Nekaj nežnejše grenkobe ne pride ravno do izraza ob vsej tej čokoladi, zato pa je zaznati nekaj ribezovega/robidovega značaja in pražen akrakter v trajajočem pookusu.

Praznično pivo je konkretno svilnatega in polnega telesa, s svojo kombinacijo predvsem čokoladno naravnanih okusov in arom ter toploto alkohola, ki je lepo občutna, a vseeno ne pretirava, pa bo poskrbelo za vse pivopivce v hladnih zimskih nočeh.




  • Že v redu, Primož (Ljubljana)
  • Klobasarna (Ljubljana)
  • Za Popen't Pivoteka (Ljubljana)
  • Pivarna (Maribor)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 4,1 / 5 → konkretna prisotnost čokoladnega značaja mi je zelo všeč, za popolnost pa bi mogoče raje videl malenkost bolj zakrit alkohol - vseeno pa je to pivo za razvajanje
(IZGLED: 4/5 - AROMA: 9/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 5/5 - KONČNI VTIS: 15/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 
 
**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar