četrtek, 17. december 2020

Lobik Halfway To USA

 
 
S pivom Halfway To USA, del serije Regional At Best, so v pivovarni Lobik nadgradili svoj Styrian Boi dvojni NEIPA - hmeljem Styrian Fox, Sytrian Dragon in Styrian Wolf so dodali še Moasic in tako je to pivo že na pol poti do ZDA.

V kozarcu nas pričaka pomarančno, sokasto pivo, popolnoma motno in za krajši čas skrito pod belo glavo. V aromi ga zaznamuje prijeten hmeljni sadni značaj, kjer se zelo lepo kažejo sladki tropski sadeži, ne manjka pa niti prijetnih cvetličnih not. Požirek lepo in nežno podraži po jeziku z nežnejšo grenkobico, ki jo dopolni še nekaj citrusnega značaja. V finišu se malo bolj pokaže suh, zeliščen občutek, ki se nato nadaljuje še v precej trajajoč pookus.

Halway To USA je to, kar od Lobikovega (dvojnega) NEIPA piva pričakujemo - "juicy", sadno aromatičen, nežno grenkoben in predvsem osvežilno piten. Je še eden v vrsti pravih izbir za ljubitelje tega motnega stila.
 

Halfway To USA

Maribor

Dvojni NEIPA

8%

Kje naj ga iščem?


  • Pivoljub (Ljubljana)
  • Pir Šop (Maribor)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,9 / 5 → prijeten, lepo piten in res aromatičen - čisto v finišu rahlo oster, ampak še vedno zelo dober

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 9/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 15/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**
  

Ni komentarjev:

Objavite komentar