torek, 20. oktober 2020

Lobik Bath Man

 

Pivo

Bath Man

Pivovarna

Lobik Brewery - Maribor

Stil

NEIPA - dvojni

Alkohol

8%



Na na na na na na na na, Bath Man. Lobikov superjunak Bath Man sicer ne bo v temačnih predelih mesta preganjal zlikovce, ampak bo pa zelo dobro, vsaj po prejšnjih izkušnjah z Lobikovimi NEIPA zvarki, uspešno preganjal žejo.  

Tanka bela glava le za krajši čas pokrije tega superjunaka, ki je zakrinkan v odtenke pomarančnega soka, ter je do popolnosti zamegljen. V aromi prevlada sočen sadni dih s precej sladkim značajem, kasneje pa se prikaže še nekaj citrusnega pridiha. Tudi okus je kar konkretno sokast, če obstaja ta beseda, kjer se med srednje nežno grenkobo pomeša še kar lepo občuten citrusast značaj s suhim finišom. Nežen pookus pa še kar nekaj časa postoji v ustih in opominja na Bath Mana. 

Lobikov Bath Man je lahkotni dvojni NEIPA, ki pa kljub solidnim % le-teh čisto nič ne pokaže in ostane zelo lepo in predvsem preprosto piten. Je točno tak dvojni NEIPA, kot jih znajo Lobiki zvariti, ljubitelji piva in predvsem stila pa z užitkom spiti. 


Kje naj ga iščem?


  • Že v redu, Primož (Ljubljana)
  • Pivoljub (Ljubljana)
  • Craft Room (Ljubljana)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,9 / 5 → zelo dober dvojni NEIPA, lepo piten in z osvežilnim citrusnim značajem

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 15/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar