torek, 12. december 2023

Kralj In Search Of Sunshine

In Search Of Sunshine je pivo, ki so ga v pivovarni Kralj naredili s poletjem v mislih. Gre za motni NEIPA, ki mu največ značaja podari mešanica hmeljev Cryo Pop, podpora pa ji nudi še nekaj preostalih sort hmelja. Pivo, ki je kot en osvežilen sokec.  

Kraljevi NEIPA je popolnoma motnikavega telesa, kot se za stil spodobi, ter žareče zlato-oranžne barve. Skriva pa se pod večjo snežno belo glavo, ki se ji prav nikamor ne mudi. Hmeljna aroma prav nič ne skopari s svojimi sadnimi notami - nad nežnimi sladkimi sadeži pa zavladajo izraziti citrusni pridihi. Srednje nežna grenkoba nekoliko podraži, zraven pa dobimo še rahel citrusni priokus ter travnat finiš, ki je nežen in se nadaljuje še v kar trajajoč pookus. 

In Search Of Sunshine NEIPA je lahkotnega telesa in zelo sadno osvežilnega značaja, kot nalašč res za poletje. Ob vsem tem pa s seboj prinese tudi tisti željeni in pričakovani hmeljni karakter.
 

In Search Of Sunshine

Dobrova

NEIPA

6,5%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,9 / 5 → zelo osvežilen, preprost za pitje in še posebej prijetno hmeljen

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 15/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar