sreda, 27. december 2023

Lobik Basically A Protein NEIPA

Basically A Protein NEIPA je še eden izmed nabora številnih NEIPA zvarkov, ki so jih do sedaj navarili v pivovarni Lobik. Ta verzija tega motnega piva je zvarjena s pomočjo hmeljev Centennial, Cryo Citra in Cryo Mosaic.  

Ta Lobikov NEIPA je pošteno motnega telesa, ki je zelo svetlo rumene barve, pokrije pa ga še srednje velika bela penasta glava, ki ni pretirano obstojnega značaja. Aroma je kar lepo izrazita in vabljiva s svojim karakterjem limoninih bombonov, zraven pa se pomeša še kak drug tropski sadež. Požirej je razmeroma nežno grenkoben, spremlja pa ta značaj še blag, a osvežujoč citrusni "kick". Finiš je rahlo suh in se lepo nadaljuje še v zelo trajajoč in nekoliko bolj nežen pookus. 
 
Basically A Protein NEIPA je lahkotnejšega telesa, zelo svežega značaja in nekoliko bolj nežnega karaketrja. V svojim značilnostih pa je nekoliko bolj citrusno (limonasto) naravnan, kar ga dela še bolj preprosto pitnega. 

Basically A Protein NEIPA

Maribor

NEIPA

7%

Kje naj ga iščem?


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 4 / 5 → odličen NEIPA, aromatičen, ne pretiran v okusu in zelo osvežilen

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 16/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**
  

Ni komentarjev:

Objavite komentar