ponedeljek, 4. september 2023

Lobik Hangover Crusher

Ko se poletni večer prevesi v poletno jutro sede nekaj osvežilnega, da prežene "mačka" in nas pripravi na nov poletni dan. Za ta namen je tukaj Hangover Crusher, NEIPA iz pivovarne Lobik, ki mu značaj podajo hmelji Cryo Ekuanot, Cryo Citra in Styrian Dragon.  
 
Pivo je kar lepo motnikavega telesa sončno rumene barve, velika penasta glava, ki se hitro ustvari na vrhu koazrca, pa prav tako hitri tudi izpuhti. Tako lahko do popolnosti zadiha nežna tropsko sadna aroma hmelja, v kateri prevladuje predvsem citrusni značaj. Požirek je nežno grenkoben v začetku, v finišu pa nekoliko bolj suh, izrazit in zeliščno hmeljno naravnan. Trajajoč pookus pa še nekaj časa pusti ta občutek v ustih. 
 
Lobikov preganjalec mačka je zelo lahkotnega telesa, celo malo vodenega, in lepo svežega občutka v požirku. Mogoče ne bo ravno pregnal mačka, bo pa poskrbel, da nam bo fino - brez dvoma. 
 

Hangover Crusher

Maribor

NEIPA

6,5%

Kje naj ga iščem?


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,5 / 5 → nežnejši NEIPA, lepo aromatičen, preprost v požirku in svež - zelo piten

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 13/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**
  

Ni komentarjev:

Objavite komentar