ponedeljek, 11. december 2023

Time 12 O'clock IPA

Sicer za kozarec dobrega IPA ni napačnega časa, ampak v koroški pivovarni Time Brewery pravijo, da je najboljša ura za njihov session IPA, ki ga začinijo hmelji Aurora, Celeia in Sabro, točno ob dvanajstih.
 
Ta session IPA je skorajda čisto jasnega telesa zlato-oranžne barve, tanka bela kapica, ki ga pokriva, pa tudi ne potraja ravno dolgo. Aroma je s svojim hmeljnim značajem zelo prijetna in lepo izrazita, najbolj pa pokaže sadne tropske note s sladkim značajem in citrusnim ozadjem. Požirek začne srednje nežna grenkoba, v bistvu skorajda prenežna, zraven pa dobimo še nekaj citrusnega priokusa in rahlo sladkobo. Nežen travnat pookus pa nato še kar lepo potraja v ustih. 
 
12 O'clock IPA je pivo lahkotnega telesa in precej svežega značaja, ki mogoče malo bolj kot na grenko potegne na sladko stran. V svakem primeru pa gre za simpatičen IPA. 
 

12 O'clock IPA

Radlje ob Dravi

Lahki IPA

4,2%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,6 / 5 → nekoliko bolj nežen in sladek IPA, ampak kot celota deluje zelo všečen

(IZGLED: 3/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 14/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar