sobota, 16. maj 2015

Laško Bandidos Tequila

Pivovarna Laško se predstavlja s svojo blagovno znamko Bandidos, v kateri lahko najdemo "trendovske" pijače, ki temeljijo na mešanici piva in osvežilne pijače z aromo. Prva izmed njih je Bandidos Tequila, ki ponuja pivo z aromo tekile in limone.

Bandidos Tequila je čistega zlato obarvanega telesa, njegov videz pa dopolnjuje srednje velika in dokaj hitro bežoča bela penasta glava. V aromi, ki je kar izrazita, se kažejo najprej nežnejši citrusi in kasneje bolj oster pridih alkohola, kar naj bi bila tekila (čeprav z nekaj umetnega značaja). Tudi v okusu se mešajo ti okusi - nekaj limonastega kiselkastega priokusa, nežna grenkoba, nekaj malega sladkobe in zopet nekaj alkoholastega. Ta občutek pa še malo počaka v pookusu.

Bandidos z aromo tekile je lahkotnega telesa in poleg značaja piva res prinese nekaj karakterja citrusov in nekaj tekili podobnega značaja. Mogoče za tiste, ki jih okus piva ravno ne paše.
 

Bandidos Tequila

Laško

Pivo z dodatki

5,1%

Kje naj ga iščem?


  • trgovine Mercator (po Sloveniji)
  • trgovine Špar (po Sloveniji)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 1,7 / 5 → ok, sicer se ga da spiti, vendar pa deluje preveč umetno in tudi ni mi najbolj prijeten na okus

(IZGLED: 2/5 - AROMA: 4/10 - OKUS: 3/10 - TELO: 2/5 - KONČNI VTIS: 6/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar