četrtek, 20. september 2018

Thirsty River Summertime Madness


Ime: Summertime Madness
Pivovarna: Thirsty River Brewing, Bovec

Stil piva: IPA

Vsebnost alkohola: 5,6%
Na voljo: točeno


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kaj je to poletna norost? A je to mogoče to, da na sončni terasi bovške pivovarnice Thirsty River Brewing uživaš v enem izmed lokalnih IPA zvarkov? Če je, potem smo definitivno nori.

V kozarcu se pred nami znajde le rahlo motnikavo pivo jantarne obarvanosti, ki ima na vrhu poveznjeno veliko, kremasto in precej trajajočo belo pokrivalo. Že na prvi vdih nam da jasno vedeti, da v sebi skrivan zanimiv hmeljni značaj - izkaže nam močne in zelo izrazite hmeljne arome sveže trave, v bistvu že kar nekoliko spomni na svež konopljin značaj. Kljub temu bombastičnemu začetku v aromi, pa nas v okusu preseneti s srednje izrazno grenkobo, veliko manj ostro kot bi si mislili, ki jo spremlja še nekaj sadne sladkobe, preden se izpelje v krajši pookus.

Kljub temu, da nam s prvim vtisom Summertime Madness sporoča, da gre za konkretno svežo hmeljno bombo, pa v okusu z nekoliko nežnejšimi lastnostmi ponudi pravo nasprotje in deluje tudi zelo lahko pitno. Samo, če vas ne prestraši konkreten hmeljni vonj.
Cena: 2,00€ (0,15l; točeno) - Thirsty River Brewing Pub (Bovec)




  • Thirsty River Brewing Pub (Bovec)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,5 / 5 → sama aroma sicer ni odbijajoča, vendar se mi ne dopade preveč, preveč je ostra - okus je pa po drugi strani zelo simpatičen in posledično je pivo zelo lahko pitno
(IZGLED: 4/5 - AROMA: 5/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 14/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!***

Ni komentarjev:

Objavite komentar