torek, 09. junij 2020

Stazione Parenzana Mlečno

Pivo

Mlečno

Pivovarna

Pivovarna Stazione Parenzana - Seča

Stil

Sladki stout

Alkohol

6%V primeru tega piva po imenu Mlečno iz gostilniške pivovarne Stazione Parenzana ne gre za noben mlečni napitek. Mlečno je namreč stout, natančneje sladki stout, ki mu sladkejši značaj podari dodatek laktoze. Torej nekaj namesto sladice.

Ta sladki stout je tipično popolnoma črne barve, pokrit s tanjšo bež obarvano glavo, milnato in ne ravno obstojne narave. Nežen pražen duh prednjači v aromi skupaj z nekaj blagega smetanovega dodatka, družbo pa kombinaciji dela še nežen piškotni dih. Okus se pokaže s srednje nežno sladkobo smetanovega značaja, ki jo dopolnjuje nežna grenkoba, medtem ko je finiš lahkotno pražen. Vse pa na koncu dopolni in zaključi še nežnejši a nekoliko daljši pookus. 

Mlečni stout Stazione Parenzane je pivo srednje lahkotnega telesa in dokaj izrazitega praženega značaja, ki nekoliko prevlada nad sicer pričakovanim sladkim značajem - le-ta je še vedno zaznaven, a vseeno nekoliko zakrit. 


Kje naj ga iščem?


 • Stazione Parenzana (Seča)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,1 / 5 → nekoliko tankega telesa in zmanjka ga na sladkemu značaju, obenem pa malo preveč pražen - sicer ok in piten, ampak ni to kar bi pričakoval od mlečnega stouta

(IZGLED: 3/5 - AROMA: 7/10 - OKUS: 6/10 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 12/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

2 komentarja:

 1. ZDRAVO; Potrebujete posojilo?
  Nudimo vse vrste posojilnih storitev: osebno posojilo, poslovno posojilo, hipotekarno posojilo, avto posojilo, konsolidacijsko posojilo, posojilo za plačilo računov in še veliko več.

  Ali potrebujete posojilo za financiranje vašega projekta?
  Lahko vas podpremo s posojilom za izvajanje vaših projektov, kot so: gradnja hiš, pisarn, kmetij, pa tudi financiranje vaših potovalnih projektov, vašega podjetja ali projekta, za katerega potrebujete zunanje financiranje.

  Potrebujete investicijski sklad?
  Lahko vlagamo v vaše velike projekte. To je rezervirano za podjetja, ki iščejo vlagatelje za financiranje njihovih raziskovalnih projektov, nepremičninskih projektov, prevzemov in drugih poslovnih potreb.

  IZBERITE NAJBOLJŠE MOŽNOSTI KREDITA ZDAJ
  Za več informacij o naših storitvah nas kontaktirajte preko tega e-poštnega naslova: novaglobalfinances@gmail.com

  Kaj ponujamo;
  Nudimo vse vrste posojilnih storitev. Nudimo zavarovana in nezavarovana posojila, prav tako pa lahko zaprosite tudi za dolgoročne in kratkoročne posojila po zelo ugodni obrestni meri. Moje podjetje vam bo pomagalo doseči različne cilje s široko paleto posojilnih izdelkov.

  Lahko si pomagamo!
  NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES je podružnica ene najmočnejših finančnih skupin v Evropi in po vsem svetu z velikim kapitalom. Sledimo strategiji prisotnosti, kjer najdemo rast, povezujemo kupce z možnostmi, ki jih ustvarja, pomagamo rasti podjetjem, gospodarskemu razvoju in posameznikom, da uresničijo svoje ambicije. Trgovali smo že več let in v današnjem času dajali nešteto posojil .

  Pošljite zahtevo za posojilo zdaj !!!
  Ime: Camilla Karlsen (uradnica za posojilo)
  Kontaktna pošta: novaglobalfinances@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 2. I've been reluctant in purchasing this blank ATM card i heard about online because everything seems too good to be true, but i was convinced & shocked when my friend at my place of work got the card from guarantee ATM blank card & we both confirmed it really works, without delay i gave it a go. Ever since then I've been withdrawing $5000 daily from the card & the money has been in my own account. So glad i gave it a try at last & this card has really changed my life financially without getting caught, its real & truly works though its illegal but made me rich!! If you need this card from guarantee ATM blank card then here is their EMAIL : blankatm156@gmail.com

  OdgovoriIzbriši