ponedeljek, 08. junij 2020

Omnivar/Pulfer/Old Street Lost Vicar

Pivo

Lost Vicar

Pivovarna

Omnivar Brewery - Ljubljana

Skupaj s:

Pulfer, Zagreb in Old Street Brewery, London

Stil

Belgijski močni temni ale

Alkohol

9,7%Lost Vicar je belgijski močni temni ale, stil poznan tudi pod imenom quadrupel, ki so ga s skupnimi močmi navarili zagrebški pivovarji iz pivovarne Pulfer, naši Omnivar in londonska Old Street Brewery. Prava mednarodna poslastica za posebne trenutke. 

Temni, bakreno-rjavi Lost Vicar je v kozarcu zastrt z nekoliko manjšo in ne ravno obstojno peno bež obarvanosti. Aroma je lepo izrazna, v svoji sladni kompleksnosti pa prinese kar zajeten kup pridihov. Prevladuje značaj suhega sadja, še posebej fig in sliv, ki jih dopolni sladek piškotast duh. Zraven se prepozna še nekaj čokolade ter zelo nežen alkoholni duh - vse skupaj pa daje pivu zelo topel značaj. Tudi v okusu se dogaja marsikaj. V začetku prevlada sladkoba suhega sadja, kar lepo izrazita, ki pa jo dopolni srednja grenkoba, v finišu kar malenkost ostra skupaj s kvasnim občutkom. Nežnejši pookus pa nato še kar traja in traja. 

Belgijsko navdahnjeni Lost Vicar izpod rok mojstrov treh dežel je precej kompleksno pivo, ki v okusu prinaša zelo veliko. Ob tem pa tudi nič kaj ne skriva svoje kar zajetne alkoholne stopnje, ki tako kar pošteno pogreje v požirku. In kot tak je zelo primeren za večerno razvajanje.


Kje naj ga iščem?


 • Omnivar Brewery (spletna trgovina)
 • Za Popen't Pivoteka (Ljubljana)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 4 / 5 → všečen v svoji konkretnosti, ki prinese sladkobo, grenkobo, alkohol,... - ob tem pa ostaja zelo dobro piten in se mi dopade

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 16/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

1 komentar:

 1. ZDRAVO; Potrebujete posojilo?
  Nudimo vse vrste posojilnih storitev: osebno posojilo, poslovno posojilo, hipotekarno posojilo, avto posojilo, konsolidacijsko posojilo, posojilo za plačilo računov in še veliko več.

  Ali potrebujete posojilo za financiranje vašega projekta?
  Lahko vas podpremo s posojilom za izvajanje vaših projektov, kot so: gradnja hiš, pisarn, kmetij, pa tudi financiranje vaših potovalnih projektov, vašega podjetja ali projekta, za katerega potrebujete zunanje financiranje.

  Potrebujete investicijski sklad?
  Lahko vlagamo v vaše velike projekte. To je rezervirano za podjetja, ki iščejo vlagatelje za financiranje njihovih raziskovalnih projektov, nepremičninskih projektov, prevzemov in drugih poslovnih potreb.

  IZBERITE NAJBOLJŠE MOŽNOSTI KREDITA ZDAJ
  Za več informacij o naših storitvah nas kontaktirajte preko tega e-poštnega naslova: novaglobalfinances@gmail.com

  Kaj ponujamo;
  Nudimo vse vrste posojilnih storitev. Nudimo zavarovana in nezavarovana posojila, prav tako pa lahko zaprosite tudi za dolgoročne in kratkoročne posojila po zelo ugodni obrestni meri. Moje podjetje vam bo pomagalo doseči različne cilje s široko paleto posojilnih izdelkov.

  Lahko si pomagamo!
  NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES je podružnica ene najmočnejših finančnih skupin v Evropi in po vsem svetu z velikim kapitalom. Sledimo strategiji prisotnosti, kjer najdemo rast, povezujemo kupce z možnostmi, ki jih ustvarja, pomagamo rasti podjetjem, gospodarskemu razvoju in posameznikom, da uresničijo svoje ambicije. Trgovali smo že več let in v današnjem času dajali nešteto posojil .

  Pošljite zahtevo za posojilo zdaj !!!
  Ime: Camilla Karlsen (uradnica za posojilo)
  Kontaktna pošta: novaglobalfinances@gmail.com

  OdgovoriIzbriši