sreda, 10. junij 2020

Stazione Parenzana Višnja

Pivo

Višnja

Pivovarna

Pivovarna Stazione Parenzana - Seča

Stil

Sadno pivo

Alkohol

7%Višnja je sadno pivo, kar je skorajda nedvomno jasno že po imenu, ki so ga v gostilniški pivovarni Stazione Parenzana zvarili v belgijskem stilu. Torej nekakšen obalni približek dobro poznanih belgijskih kriek piv.

Vinsko rdeča Višnja, ki je popolnoma jasnega telesa, je zastrta s tanjšo belo glavo, ki se izjemno hitro tudi izmakne. V aromi je zelo zadržana, prikaže pa se z blago vinsko noto rdečega vina ter ščepcem kiselkastega sadnega pridiha višnje, na koncu pa še z malenkostnim začinjenim značajem. V okusu jo predstavlja zelo nežen kiselkasti sadni začetek, ki mu sledi zmerno nežna grenkoba. V finišu na sceno stopi še rahel sadni priokus višnje, vse pa zaključi nežen pookus.

Sadni zvarek Stazione Parenzana je zelo lahkotnega telesa in izjemno osvežilnega značaja, poleg tega pa nikakor ne kaže svojih 7% alkohola. Sicer zelo nežen, ne pretirano izstopajoč in lahkotno sadno kiselkast, a po drugi strani lepo karakteren in prijetno piten - ima nekakšen kriek značaj v sebi. 


Kje naj ga iščem?


 • Stazione Parenzana (Seča)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,6 / 5 → se mi dopade, čeprav je precej nežen, a vseeno lepo pride do izraza kiselkast in višnjev značaj

(IZGLED: 3/5 - AROMA: 7/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 14/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

1 komentar:

 1. ZDRAVO; Potrebujete posojilo?
  Nudimo vse vrste posojilnih storitev: osebno posojilo, poslovno posojilo, hipotekarno posojilo, avto posojilo, konsolidacijsko posojilo, posojilo za plačilo računov in še veliko več.

  Ali potrebujete posojilo za financiranje vašega projekta?
  Lahko vas podpremo s posojilom za izvajanje vaših projektov, kot so: gradnja hiš, pisarn, kmetij, pa tudi financiranje vaših potovalnih projektov, vašega podjetja ali projekta, za katerega potrebujete zunanje financiranje.

  Potrebujete investicijski sklad?
  Lahko vlagamo v vaše velike projekte. To je rezervirano za podjetja, ki iščejo vlagatelje za financiranje njihovih raziskovalnih projektov, nepremičninskih projektov, prevzemov in drugih poslovnih potreb.

  IZBERITE NAJBOLJŠE MOŽNOSTI KREDITA ZDAJ
  Za več informacij o naših storitvah nas kontaktirajte preko tega e-poštnega naslova: novaglobalfinances@gmail.com

  Kaj ponujamo;
  Nudimo vse vrste posojilnih storitev. Nudimo zavarovana in nezavarovana posojila, prav tako pa lahko zaprosite tudi za dolgoročne in kratkoročne posojila po zelo ugodni obrestni meri. Moje podjetje vam bo pomagalo doseči različne cilje s široko paleto posojilnih izdelkov.

  Lahko si pomagamo!
  NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES je podružnica ene najmočnejših finančnih skupin v Evropi in po vsem svetu z velikim kapitalom. Sledimo strategiji prisotnosti, kjer najdemo rast, povezujemo kupce z možnostmi, ki jih ustvarja, pomagamo rasti podjetjem, gospodarskemu razvoju in posameznikom, da uresničijo svoje ambicije. Trgovali smo že več let in v današnjem času dajali nešteto posojil .

  Pošljite zahtevo za posojilo zdaj !!!
  Ime: Camilla Karlsen (uradnica za posojilo)
  Kontaktna pošta: novaglobalfinances@gmail.com

  OdgovoriIzbriši