ponedeljek, 15. junij 2020

Naboj Port:12

Pivo

Port:12

Pivovarna

Pivovarna Naboj - Koper

Stil

Porter

Alkohol

5,1%Sicer so arašidi in pivo zelo pogosta in dobro uveljavljena kombinacija, vendar le kot spremljevalec drug drugega. No, v primeru pivovarne Naboj, pa so se arašidi znašli tudi v pivu. Port:12 je namreč peanut butter porter, prava pivska sladica z značajem čokolade, arašidov in piškotov kot pravijo v pivovarni. 

Port:12 že na prvi še tako bežen vdih zablesti z izjemno všečno in vabljivo sladicasto aromo, kjer se mešajo pridihi kakava, arašidov, karamele in nežnega praženega pridiha. Popolnoma temno telo, globoko črno, se za krajši čas zakrije s srednje veliko bež obarvano glavo, ki pa kmalu razkrije temno skrivnost. V začetku požirka bomo okusili srednjo grenkobo, ki pa jo nato dopolni nežno pražen priokus. Finiš pa nato pripade lepo občutni sladkobi že prej omenjenega čokoladno-arašidnega karakterja. Rahlo grenkoben pookus pa še za kratko poleži na jeziku nekaj časa. 

Ta Nabojev porter je svilnatega občutka v požirku in srednje polnega značaja, v katerem zelo lepo do izraza pridejo sladicasti okusi čokolade in še bolj arašidovega masla. Všečen in zelo zanimiv zvarek, ki morda ravno zaradi tega ne bo po okusu vseh (klasičnih) pivoljubcev, bo pa brez dvoma našel svoj krog navdušencev. 


Kje naj ga iščem?


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 4,2 / 5 → vrhunsko privlačen v aromi in le malenkost manj izrazen v okusu - se mi zelo dopade in je nekakšna nižjealkoholna verzija znanega Yellow Belly piva Omnipollo-Buxton naveze

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 10/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 16/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

1 komentar:

 1. ZDRAVO; Potrebujete posojilo?
  Nudimo vse vrste posojilnih storitev: osebno posojilo, poslovno posojilo, hipotekarno posojilo, avto posojilo, konsolidacijsko posojilo, posojilo za plačilo računov in še veliko več.

  Ali potrebujete posojilo za financiranje vašega projekta?
  Lahko vas podpremo s posojilom za izvajanje vaših projektov, kot so: gradnja hiš, pisarn, kmetij, pa tudi financiranje vaših potovalnih projektov, vašega podjetja ali projekta, za katerega potrebujete zunanje financiranje.

  Potrebujete investicijski sklad?
  Lahko vlagamo v vaše velike projekte. To je rezervirano za podjetja, ki iščejo vlagatelje za financiranje njihovih raziskovalnih projektov, nepremičninskih projektov, prevzemov in drugih poslovnih potreb.

  IZBERITE NAJBOLJŠE MOŽNOSTI KREDITA ZDAJ
  Za več informacij o naših storitvah nas kontaktirajte preko tega e-poštnega naslova: novaglobalfinances@gmail.com

  Kaj ponujamo;
  Nudimo vse vrste posojilnih storitev. Nudimo zavarovana in nezavarovana posojila, prav tako pa lahko zaprosite tudi za dolgoročne in kratkoročne posojila po zelo ugodni obrestni meri. Moje podjetje vam bo pomagalo doseči različne cilje s široko paleto posojilnih izdelkov.

  Lahko si pomagamo!
  NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES je podružnica ene najmočnejših finančnih skupin v Evropi in po vsem svetu z velikim kapitalom. Sledimo strategiji prisotnosti, kjer najdemo rast, povezujemo kupce z možnostmi, ki jih ustvarja, pomagamo rasti podjetjem, gospodarskemu razvoju in posameznikom, da uresničijo svoje ambicije. Trgovali smo že več let in v današnjem času dajali nešteto posojil .

  Pošljite zahtevo za posojilo zdaj !!!
  Ime: Camilla Karlsen (uradnica za posojilo)
  Kontaktna pošta: novaglobalfinances@gmail.com

  OdgovoriIzbriši