nedelja, 14. junij 2020

Loo-blah-nah Belgian Strong

Pivo

Belgian Strong

Pivovarna

Pivovarna Loo-blah-nah - Ljubljana

Stil

Belgijski močni ale

Alkohol

7,8%V Loo-blah-nah so nekajkrat že pokazali svojo naklonjenost in navdušenje nad belgijskimi stili piva, kar jim je tudi v praksi zelo dobro uspelo. Eden izmed belgijskih stilov pa se je znašel tudi med njihovimi "specialci" v točilnici - Belgian Strong, za katerega pravijo, da je "sicer nekoliko močnejši, a toliko slajši."

Loo-blah-nskega belgijca zaznamuje prijeten, belgijsko naravnan vonj z nežno kvasastim duhom v ospredju, nekaj začinjenimi toni za spremljavo ter za bonus še nekaj sadnega duha ter pridih vinske kleti. Na pogled se pokaže z izjemno motnikavim telesom mlečnato rumene barve, zakriva pa ga zelo tanka in neobstojna bela glava. V prvem požirku se okusi lepo izrazna sladkoba, sadna in z malenkostnim dodatkom začimb. Dopolni jo minimalna grenkoba, čisto blag začinjen priokus v finišu, zaključi pa se z nežnim in krajšim pookusom.

Belgian Strong je sicer precej tipičnega belgijskega značaja, a je v tem zelo subtilen in nežen ter ne pretirava z vsemi temi lastnostmi. Je srednje polnega telesa, izjemno dobro skrite alkoholne stopnje ter precej bolj izrazne sladkobe v okusu. Malo drugače, a še vedno dovolj tipično belgijski. 


Kje naj ga iščem?


 • Točilnica Loo-blah-nah (Ljubljana)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,6 / 5 → se mi dopade, ker ni oster s svojim (belgijskim) značajem, pa tudi sladkoba ni pretirana, tako da je zelo lepo piten

(IZGLED: 3/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 14/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

1 komentar:

 1. ZDRAVO; Potrebujete posojilo?
  Nudimo vse vrste posojilnih storitev: osebno posojilo, poslovno posojilo, hipotekarno posojilo, avto posojilo, konsolidacijsko posojilo, posojilo za plačilo računov in še veliko več.

  Ali potrebujete posojilo za financiranje vašega projekta?
  Lahko vas podpremo s posojilom za izvajanje vaših projektov, kot so: gradnja hiš, pisarn, kmetij, pa tudi financiranje vaših potovalnih projektov, vašega podjetja ali projekta, za katerega potrebujete zunanje financiranje.

  Potrebujete investicijski sklad?
  Lahko vlagamo v vaše velike projekte. To je rezervirano za podjetja, ki iščejo vlagatelje za financiranje njihovih raziskovalnih projektov, nepremičninskih projektov, prevzemov in drugih poslovnih potreb.

  IZBERITE NAJBOLJŠE MOŽNOSTI KREDITA ZDAJ
  Za več informacij o naših storitvah nas kontaktirajte preko tega e-poštnega naslova: novaglobalfinances@gmail.com

  Kaj ponujamo;
  Nudimo vse vrste posojilnih storitev. Nudimo zavarovana in nezavarovana posojila, prav tako pa lahko zaprosite tudi za dolgoročne in kratkoročne posojila po zelo ugodni obrestni meri. Moje podjetje vam bo pomagalo doseči različne cilje s široko paleto posojilnih izdelkov.

  Lahko si pomagamo!
  NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES je podružnica ene najmočnejših finančnih skupin v Evropi in po vsem svetu z velikim kapitalom. Sledimo strategiji prisotnosti, kjer najdemo rast, povezujemo kupce z možnostmi, ki jih ustvarja, pomagamo rasti podjetjem, gospodarskemu razvoju in posameznikom, da uresničijo svoje ambicije. Trgovali smo že več let in v današnjem času dajali nešteto posojil .

  Pošljite zahtevo za posojilo zdaj !!!
  Ime: Camilla Karlsen (uradnica za posojilo)
  Kontaktna pošta: novaglobalfinances@gmail.com

  OdgovoriIzbriši