sreda, 17. junij 2020

22Brewing 2nd Slacker NEIPA aka Noises

Pivo

2nd Slacker NEIPA aka Noises

Pivovarna

22Brewing - Koper

Stil

NEIPA

Alkohol

7,2%Tudi v 22Brewing, nomadski pivovarni, ki izvira iz naše obale, so podlegli NEIPA "noriji". Pripravili so pivski sadni sok po imenu 2nd Slacker NEIPA aka Noises, ki bo s svojim "juicy" značajem postregel ljubiteljem teh trenutno izjemno popularnih motnikavih IPA piv. 

Velika, snežno bela pena v kozarcu za kar nekaj časa skriva bledo in zlato-rumeno telo, ki je v stilu NEIPA piva popolnoma motnega izgleda. V aromi neizprosen boj bijejo citrusne note ter pridihi sladkega sadja, vendar na koncu zmaga vseeno pripade prijetnim citrusom, na čelu z grenivko. Nežna grenkoba podraži po jeziku, k temu pa se pridruži še svež priokus agrumov, nekoliko limonasto-grenivkast v občutku. V finišu srečamo še rahlo poprast značaj, nežen pookus pa se čisto na koncu razmeroma hitro izmakne. 

2nd Slacker NEIPA je izjemno osvežilnega duha, tako zaradi lahkotnega telesa, kot tudi zaradi kar lepo občutnega in izraznega citrusnega karakterja. In vse to ga na koncu dela zelo lepo in preprosto pitnega, še posebej za ljubitelje teh motnih napitkov. 


Kje naj ga iščem?


 • 22Brewing (spletna trgovina)
 • Že v redu, Primož (Ljubljana)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 4 / 5 → zelo všečen, precej citrusast kar mi zelo sede - prav tako pa je super osvežilen in piten

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 5/5 - KONČNI VTIS: 15/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

2 komentarja:

 1. ZDRAVO; Potrebujete posojilo?
  Nudimo vse vrste posojilnih storitev: osebno posojilo, poslovno posojilo, hipotekarno posojilo, avto posojilo, konsolidacijsko posojilo, posojilo za plačilo računov in še veliko več.

  Ali potrebujete posojilo za financiranje vašega projekta?
  Lahko vas podpremo s posojilom za izvajanje vaših projektov, kot so: gradnja hiš, pisarn, kmetij, pa tudi financiranje vaših potovalnih projektov, vašega podjetja ali projekta, za katerega potrebujete zunanje financiranje.

  Potrebujete investicijski sklad?
  Lahko vlagamo v vaše velike projekte. To je rezervirano za podjetja, ki iščejo vlagatelje za financiranje njihovih raziskovalnih projektov, nepremičninskih projektov, prevzemov in drugih poslovnih potreb.

  IZBERITE NAJBOLJŠE MOŽNOSTI KREDITA ZDAJ
  Za več informacij o naših storitvah nas kontaktirajte preko tega e-poštnega naslova: novaglobalfinances@gmail.com

  Kaj ponujamo;
  Nudimo vse vrste posojilnih storitev. Nudimo zavarovana in nezavarovana posojila, prav tako pa lahko zaprosite tudi za dolgoročne in kratkoročne posojila po zelo ugodni obrestni meri. Moje podjetje vam bo pomagalo doseči različne cilje s široko paleto posojilnih izdelkov.

  Lahko si pomagamo!
  NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES je podružnica ene najmočnejših finančnih skupin v Evropi in po vsem svetu z velikim kapitalom. Sledimo strategiji prisotnosti, kjer najdemo rast, povezujemo kupce z možnostmi, ki jih ustvarja, pomagamo rasti podjetjem, gospodarskemu razvoju in posameznikom, da uresničijo svoje ambicije. Trgovali smo že več let in v današnjem času dajali nešteto posojil .

  Pošljite zahtevo za posojilo zdaj !!!
  Ime: Camilla Karlsen (uradnica za posojilo)
  Kontaktna pošta: novaglobalfinances@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 2. Are you in need of Urgent Loan Here no collateral required all problem regarding Loan is solve between a short period of time with a low interest rate of 2% and duration more than 20 years what are you waiting for apply now and solve your problem or start a business with Loan paying of various bills You have come to the right place just
  contact us abdullahibrahimlender@gmail.com
  whatspp Number +918929490461
  Mr Abdullah Ibrahim

  OdgovoriIzbriši