sreda, 17. junij 2020

22Brewing 2nd Slacker NEIPA aka Noises

Pivo

2nd Slacker NEIPA aka Noises

Pivovarna

22Brewing - Koper

Stil

NEIPA

Alkohol

7,2%



Tudi v 22Brewing, nomadski pivovarni, ki izvira iz naše obale, so podlegli NEIPA "noriji". Pripravili so pivski sadni sok po imenu 2nd Slacker NEIPA aka Noises, ki bo s svojim "juicy" značajem postregel ljubiteljem teh trenutno izjemno popularnih motnikavih IPA piv. 

Velika, snežno bela pena v kozarcu za kar nekaj časa skriva bledo in zlato-rumeno telo, ki je v stilu NEIPA piva popolnoma motnega izgleda. V aromi neizprosen boj bijejo citrusne note ter pridihi sladkega sadja, vendar na koncu zmaga vseeno pripade prijetnim citrusom, na čelu z grenivko. Nežna grenkoba podraži po jeziku, k temu pa se pridruži še svež priokus agrumov, nekoliko limonasto-grenivkast v občutku. V finišu srečamo še rahlo poprast značaj, nežen pookus pa se čisto na koncu razmeroma hitro izmakne. 

2nd Slacker NEIPA je izjemno osvežilnega duha, tako zaradi lahkotnega telesa, kot tudi zaradi kar lepo občutnega in izraznega citrusnega karakterja. In vse to ga na koncu dela zelo lepo in preprosto pitnega, še posebej za ljubitelje teh motnih napitkov. 


Kje naj ga iščem?


  • 22Brewing (spletna trgovina)
  • Že v redu, Primož (Ljubljana)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 4 / 5 → zelo všečen, precej citrusast kar mi zelo sede - prav tako pa je super osvežilen in piten

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 5/5 - KONČNI VTIS: 15/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar