četrtek, 7. januar 2021

Bevog Hagger Blend 1019 Pink

Bevogov Hagger je že nekaj časa poznan in priznan kot resnično posebno pivo, ki zahteva čas, da postane tak kot mora biti. Stara se namreč v različnih sodih viskija in bourbona, ki mu vedno dajo različen značaj. Zaradi tega so nazadje tudi naredili poskus, kako se ista osnova v različnih sodih razlikuje - tako sta nastali verziji Blue in Pink. 

Tanjša bež glava za izjemno kratek čas zakrije zelo temno rjavo, oz. skorajda popolnoma črno telo rozastega Haggerja. Aroma očara že na prvi, še tako bežen vdih. Prevladuje čokoladni duh z le ščepcem alkoholnega dodatka. Sledi lahkotno sladek pridih suhega sadja, ki raste v intenzivnosti, proti koncu pa pride še nežno pražen duh. Sčasoma se zelo lepo razvije še lesni značaj, ki nato kar prevlada. Požirek zapolni kar solidno izrazna sladkoba, ki prinese suho sadje. Sladkobo pa spremlja kar lepo topel alkoholni občutek, ki lepo pogreje po grlu. Nežna grenkoba se nič kaj ne izpostavlja, nežnejši pookus pa še lepo postane. 

Bevogov Pink Hagger se še enkrat več izkaže in dokaže kot vrhunski zvarek, ki osvaja z vabljivo aromo, kompleksnim okusom, polnejšim in žametnim telesom ter toplino alkohola. Vse to dela Haggerja posebnega in pravo izbiro za hladne dni, ko se lahko počasi uživa v vsakem požirku.
 

Hagger Blend 1019 Pink

Bad Radkersburg

Ječmenovo vino

12,2%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 4,6 / 5 → tipično Haggerjevo odličen, prevlada suho sadje, lesni značaj in malo bolj izrazen alkohol, ostaja pa vrhunsko piten

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 9/10 - OKUS: 10/10 - TELO: 5/5 - KONČNI VTIS: 18/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar