petek, 27. december 2019

Thirsty River Rabbit Hole


Ime: Rabbit Hole
Pivovarna: Thirsty River Brewing, Bovec

Stil piva: Ameriško ječmenovo vino

Vsebnost alkohola: 13,7%
Na voljo: steklenica



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

V zgodbi je Alica skozi zajčjo luknjo prišla v čudežno deželo, tudi pivcu tega ječmenovega vina iz bovške pivovarne pa se znajo dogajati čudne stvari. Seveda, če si bo sam postregel s celo buteljko te visoko oktanske poslastice, ki je ustvarjena za počasno srkanje ob dobri družbi.

Rabbit Hole odlikuje nežnejša aroma s sladkim in vabljivim sadnim značajem ter všečnim dodatkom suhega sadja. Poleg se razvijajo tudi cvetlični pridihi z nekaj medenega značaja za povrhu. Srednje velika umazano bela glava zakrije srednje motnikavo bakreno-oranžno telo, a se kaj kmalu začne tudi umikati. Požirek zaznamuje zmernejša sladkoba z nekaj sadnega značaja, to sladkobo pa dobro uravnovesi srednje izrazna hmeljna grenkoba. Pošten pookus pa nato še kar dolgo postoji v ustih.

Bovško ječmenovo vino je srednje polnega telesa, kjer najbolj do izraza prideta sadni in cvetlični karakter, ter ga tako delata zelo nežno vabljivega. Pivo, ki ima več kot 13% alkohola kar dobro pogreje v požirku, a nikakor ne požge po grlu in ostane lepo piten.




  • Thirsty River Pub (Bovec)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 4,2 / 5 → prijetno sladek in precej kompleksen, kljub mogočnosti pa tudi lepo piten, kar se mi zelo dopade, da ne prevlada alkohol
(IZGLED: 4/5 - AROMA: 9/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 17/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar