petek, 13. maj 2022

Loo-blah-nah Little IPA

Little IPA je lahkotno pivo v stilu session IPA z manj kalorijami in nižjo vsebnostjo alkohola, kljub temu pa pivcu ponudi vse, kar pričakuje od klasičnega IPA piva. In ta zvarek je tudi našel svoje mesto v stalni postavi pivovarne Loo-blah-nah.
 
ta lahkotni IPA je le malenkostno motnega zlatega izgleda, ne preveč velika bela puhasta glava pa se tudi kmalu izmuzne. V aromi nas nežno objamejo tropske sadne note v kombinaciji s cvetličnimi pridihi ter nekaj piškotastega ozadja. Požirek zaznamuej srednje izrazna hmeljna grenkoba, ki jo proti koncu dopolnjuje nekaj zelo blage sladkobe. Grenkobno naravnanai pookus pa še kar nekaj časa poleži v ustih.
 
Loo-blah-nah Little IPA je lahkotnega telesa in nekompliciranega značaja, v katerem pa nam res ponudi skoraj vse, kar od IPA piva pričakujemo - prijetno aromo, simpatično grenkobo in poln značaj, vse to pa ob občutno nižji stopnji alkohola.   
 

Little IPA

Ljubljana

Lahki IPA

3,2%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,5 / 5 → zelo preprosto pitno pivo, dovolj karakterno, da lahko v njem uživaš in dovolj lahkot ter nekomplicirano, da ga lahko piješ brez razmišljanja

(IZGLED: 3/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 13/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar