petek, 27. maj 2016

Mercator Radler Limona


Za trgovsko verigo Mercator so pri našemu največjemu pivovarju, pivovarni Union, pripravili tudi limonin radler. Za tiste poletne dni, ko ne bi ravno pivo, soka pa tudi ne.

Mercatorjev radler je bil nekoliko motnikavega telesa, zelo blede (mlečne) rumene barve, tanka bela glava, ki je nekaj časa počakala na vrhu, pa je hitro izginila. Aroma ni bila ravno preveč izrazita, oddajala je sladek značaj, ki ga je dopolnjevala z lahkotno citrusnim (limonastim) značajem. V okusu je najprej prevlada sladkoba (sladkorja), ki jo je dopolnjeval še nekoliko citrusast občutek (umetna limona). Vse pa je nato brez kakšnega pookusa izplahnelo.

Mercatorjev Radler Limona je bil točno tak, kot se je lahko od masovno proizvedenega radlerja pričakovalo - sladek z nekaj občutka limone. Njegova glavna naloga je bila tako in tako, da odžeja, brez da ponudi preveč značaja, kar mu je tudi uspelo.
 

Mercator Radler Limona

Ljubljana
 
za trgovine Mercator 

Radler

2,5%

Kje naj ga iščem?


  • trgovine Mercator (po Sloveniji)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 1,8 / 5 → tipičen masovni radler, nabit s sladkorjem in brez pivskega značaja - kot sok ne bi bil slab

(IZGLED: 2/5 - AROMA: 4/10 - OKUS: 4/10 - TELO: 2/5 - KONČNI VTIS: 6/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar