sreda, 26. oktober 2016

A že poznate Untappd? No, v kolikor ste berete ta zapis, lahko odkrito domnevamo, da ste pivoljubec, kar pomeni, da ga poznate. Če pa ga slučajno kdo še ne, gre za aplikacijo na kateri lahko uporabnik preprosto oceni pivo, ki ga je izpraznil, ter tudi sledi seznamu vseh piv, ki jih je do sedaj poskusil.

Ena izmed (zabavnejših) funkcij Untappda pa je tudi zbiranje različnih značk, ki si jih priborite, ko ocenite določeno pivo, oz. določeno število piv, ki jim je nekaj skupnega. Tako so tam značke za lokacije, za posebne praznike in dni, za število piv, ter tudi značke pogojene s stili in izvorom.

Med temi zadnjimi pa zaenkrat še ne moremo najti slovenske značke, na žalost. Če pa boste na spodnji povezavi dovolj pridno glasovali, lahko pride tudi do tega. Vsake toliko se na Untappd uvrsti nekaj novih značk, in tokrat je med predlogi tudi The Caves Below, ki si bi jo uporabnik prislužil za vsakih pet slovenskih piv.

Dajmo združiti moči in med tem, ko degustiramo domača pivca še malo poklikati na →  https://untappd.com/uservote/badges

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Arhiv

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.