sreda, 14. marec 2018

Ime: The Usual Suspect
Pivovarna: Omnivar Brewery, Ljubljana

Stil piva: Pivo iz posebnih žit
Vsebnost alkohola: 4,5%
Na voljo: steklenica

Ocena: 3,8 / 5 → tako se dela
(IZGLED: 4/5 - AROMA: 12/15 - OKUS: 10/15 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 8/10)

The Usual Suspect je, tako kot istoimenski film, res odlična zadeva z zanimivim preobratom. Je lahkotnejši session ale, v katerem za tisti zanimini preobrat poskrbi dodatek rži v pivo. 

Naš glavni osumljenec ima zelo motno bakreno-rjavo barvo, skriva pa se pod večjo umazano belo glavo, ki se kmalu izmuzne. Izdajo ga nežnejši, a prijetni sadni hmeljni toni med katerimi izstopa sladek karakter, medtem ko iz ozdaja dogajanje spremlja dostojna sladna osnova. Da je to res tisti pravi osumljenec, bomo prepoznali po nežnejši hmeljni grenkobi, ki jo na koncu začini še rahlo poprast občutek. Pookus v pivu je prav tako nežen, a vseeno, ko pobegne, za seboj pusti trajajočo sled.

The Usual Suspect je pivo resnično lahkotnega telesa, nežnejših okusov in uravnoteženega značaja. Vse to ga naredi zelo lahkotno pitnega, medtem ko ima zaradi rži v sebi vseeno tisti značilni karakter. Predvsem pa zelo lepo steče.
Cena: 3,00€ (0,5l; steklenica) - Že v Redu, Primož (Ljubljana)

Kje še ga najdem?
  • Beerightback (Nova Gorica)
  • Sir William's Pub (Ljubljana)
  • Kimi Bar (Ljubljana)
  • Za Popen't Pivoteka (Ljubljana)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Arhiv

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.