petek, 16. marec 2018

Ime: Quick Session
Pivovarna: Thirsty River Brewing, Bovec

Stil piva: APA
Vsebnost alkohola: 5,5%
Na voljo: točeno

Ocena: 4 / 5 → vrhunsko pivce
(IZGLED: 4/5 - AROMA: 13/15 - OKUS: 11/15 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 8/10)

Tudi ob temnih in hladnih zimskih večerih zelo lepo sede nekaj lahkotnejšega, s sadnim značajem, da prikliče spomine na toplejše poletne dni. Ravno zaradi tega so v bovški pivovarnici pripravili tudi ta osvežilni Quick Session zvarek.

Že na prvi pogled pivo s svojo izjemno motno oranžno jantarno barvo prikliče sadne spomine, ki jih nato še bolj poudari s konkretno sadno aromo v kateri se prelivajo sadni toni breskev in marelic ter izrazit cvetlični dih. Veliko kasneje, ko se naužijemo sadnega duha, do nas priplava nežnejša sladna osnova s piškoti. Prvi požirki nas oblijejo s sadno sladkobo, zelo lepo prikazano, medtem ko konec pripade nežnejši in rahlo sramežljivi grenkobi, ta pa v nežnejšem a trajajočem pookusu pridobi malo karakterja.

Quick Session s svojo sadno aromo, sladkobo v okusu in nekoliko bolj polnim telesom popolnoma spominja na "sokasto" pivo, ob enem pa deluje tudi zelo sveže in osvežilno. Za šriložnosti, ko se ne moreš odločiti ali bi sok ali pivo.
 Cena: 3,50€ (0,5l; točeno) - Thirst River Brewing Pub (Bovec)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.