ponedeljek, 18. maj 2020

Lobik Wildin'


Ime: Wildin'
Pivovarna: Lobik Brewery, Maribor

Stil piva: NEIPA

Vsebnost alkohola: 7%
Na voljo: pločevinka




~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Lobiki in NEIPA stil - kombinacija, ki se je v zadnjem letu (ali dveh) pokazala za veliko uspešnico v grlih ljubiteljev piva - pa ne samo doma. "Juicy" pivo, izjemnega sadnega karakterja, ki ga odlikuje pitnost - in ni dvoma, da ni tak tudi ta podivjani Wildin'.

Pomarančno obarvani Wildin', ki je popolnoma motnega telesa kot se spodobi, je za zelo kratek čas prekrit s tanjšo, belo penasto glavo. Izrazita sadna aroma prikaže pridihe zrele breskve z nekaj tropskega in citrusnega značaja - je zelo všečna, sokasta kombinacija. Tudi v okusu se lepo pojavlja sadni značaj izjemno zrele sadne sladkobe, ki pa se preveša v zmerno grenkobo, lahkotno poprasto v finišu. Trajajoč pookus pa s svojim grenkobnim značajem še nežno pusti svojo sled.

Wildin' je tako še eden izmed nabora izjemno "juicy" NEIPA piv, ki jih ustvarjajo v pivovarni Lobik. In tudi ta sledi njihovemu načelu odličnosti in preproste pitnosti. NEIPA kot le-ta mora biti in si jo pivci in ljubitelji stila tudi želijo.






  • Pivoljub (Ljubljana)
  • Pivarna (Maribor)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 4,2 / 5 → zelo preprosto piten, res juicy in brez kančka občutka alkohola - tak kot mi paše
(IZGLED: 4/5 - AROMA: 9/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 17/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar