sreda, 01. junij 2016

Vidimo, da vas je naslov pritegnil. Jasno. Kdo pa bi se branil zastonj piva, pa četudi samo enega. No, ker nam v hladilniku prostor zavzema preveč piva, smo se odločili, da bomo nekaj malega delili tudi z vami - en trojček popolnoma novega slovenskega piva. 
Mammut iz Kranja je še čisto sveža slovenska pivovarna o kateri smo že nekaj pisali na tej strani. Zaenkrat proizvajajo samo pivo stila svetli ležak, v načrtih pa imajo še mnogo več, kot le to. Ker smo na strani PivoMan vedno na lovu za novimi slovenskimi pivi, nam je uspelo priti tudi do novega Mammuta. 

Kako sodelujem?


Trojček Mammutovih svetlih ležakov bomo delili z še enim ljubiteljem piva iz Slovenije, ki si ga bo dovolj želel. Narediti pa bo moral dve stvari.

1. Najprej morate všečkati našo FB stran (klik na Beer Bottles Collection). No, če želite se lahko seveda z e-mailom naročite tudi na objave na tej strani, vse pa jasno lahko delite še s prijatelji, če jim privoščite pivo.

2. Da pa bo pri tem vsaj malo izziva, morate v komentar pod objavo (na FB strani ali pa tudi tukaj) napisati še število slovenskih piv, ki jih je PivoMan uspel do sedaj (do začetka junija 2016) poskusiti in oceniti (namig: povezava do seznama se skriva na vrhu strani). 

To naredite do nedelje 5.6.2016 do 12. ure, ko bomo nekoga s pravilnim odgovorom izžrebali in mu poslali trojček Mammutovih piv. Preprosto. Kdo se bi branil zastonj trojčka piv.

5 komentarjev:

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Arhiv

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.