sreda, 29. junij 2016

Ime: Tuš Gold
Pivovarna: za Tuš Trgovine proizvedeno v EU
Stil piva: Radler
Vsebnost alkohola: 2%
Na voljo: pločevinka

Ocena: 2,1 / 5
(IZGLED: 1/5 - AROMA: 7/15 - OKUS: 7/15 - TELO: 2/5 - KONČNI VTIS: 4/10)

Novi radler, ki so ga za trgovine Tuš proizvedli nekje v Evropski Uniji, se pojavi s popolnoma motno in bledo rumeno barvo, na vrhu pa se za razmeroma kratek čas ustvari še puhasta bela glava, o kateri čez nekaj trenutkov ni več ne duha ne sluha. Aroma je dokaj prijetna za radler in tudi zelo lahko zaznavna - srečamo nekaj umetne citronke, ki ima sicer limonasti značaj. Okus na srečo nikakor ni presladek, kot smo to pogosto navajeni. Zaznamo namreč le nekaj minimalne sladkobe, ter kasneje še nekaj blage kisline, ki nam na jeziku pusti tisti znani občutek in celo nekoliko spominja na limonado.

Kot radler deluje dokaj pitno in neškodljivo. Nikakor to ni najboljši radler, ki ga lahko najdemo pri nas, je pa brez dvoma bolj prijeten kot prejšnja izvedba Tuševega radlerja. Če ne najdemo česa drugega, bomo tudi s tem preživeli. 
Cena: 0,56€ (0,5l; pločevinka; v trgovini)

Kje ga najdem?
  • trgovine Tuš (vsepovsod)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:
 

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Arhiv

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.