nedelja, 05. junij 2016

Ime: Tuš Rener Limona
Pivovarna: Pivovarna Union, Ljubljana za Tuš Trgovine
Stil piva: Radler
Vsebnost alkohola: 2,5%
Na voljo: pločevinka

Ocena: 1,8 / 5
(IZGLED: 2/5 - AROMA: 6/15 - OKUS: 5/15 - TELO: 2/5 - KONČNI VTIS: 3/10)

Rener Limona, ki so ga za Tuš trgovine proizvedli v pivovarni Union, ima jasno, a zelo bledo rumeno barvo, na vrhu pa še srednje majhno in zelo neobstojno belo glavo. Aromo zaznamuje nežna, a lahko zaznavna prisotnost citronke, ki deluje nekoliko sladko. To se pokaže tudi v okusu, ki ga zaznamuje prisotnost sladkorja, medtem ko se pogreša prisotnost sadnega, oziroma limoninega značaja. Mogoče nam na koncu ponudi le minimalen kiselkasti priokus, na splošno pa gre za zelo prazen zvarek.

Limonin radler naj bi bil v osnovi mešanica piva in limonade, toda v tem primeru ne moremo reči, da se zazna kakšna značilnost piva (tega smo že navajeni), prav tako pa je komajda zaznaven tudi karakter limone. Na koncu nam ostane le rahlo vodena, a sladka pijača, ki sicer ni neprijetna, to pa je tudi vse.  


0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Arhiv

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.