petek, 10. junij 2016

Ime: Mercator Radler Grenivka
Pivovarna: Pivovarna Union, Ljubljana za Mercator
Stil piva: Radler
Vsebnost alkohola: 2,5%
Na voljo: pločevinka

Ocena: 2,2 / 5
(IZGLED: 2/5 - AROMA: 7/15 - OKUS: 7/15 - TELO: 2/5 - KONČNI VTIS: 4/10)

Še en supermarket in še en radler. Tokrat grenivkin radler, ki so ga v ljubljanskem industrijskem pivovarju proizvedli za najboljšega soseda. 

Ta radler ima popolnoma motno in bledo rumeno barvo, na vrhu pa razmeroma majhno in popolnoma neobstojno belo glavo. Prijetna aroma grenivke je precej izrazita in zelo lahko zaznavna, prav tako pa tudi nima tistega znanega umetnega občutka. Okus je pričakovano sladek, vendar ta radler na srečo ne pretirava z osladnostjo. Do konca naše brbončice spoznajo še nekaj grenkobnega sadnega značaja grenivke, ki nekako pripelje ta radler do konca. 

Kar se tiče radlerjev, gre v tem primeru za zelo solidnega, še posebej, ko upoštevamo še ceno. Zvarek nam namreč pokaže kar nekaj svojega sadnega, grenivkinega značaja. Ne gre za nekakšen hud presežek, toda deluje zelo pitno in osvežujoče. 
Kje ga najdem?

  • v vseh Mercatorjevih trgovinah

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Arhiv

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.