torek, 15. januar 2019

Reservoir Dogs Hazy Sister


Ime: Hazy Sister
Pivovarna: Reservoir Dogs Brewery, Nova Gorica

Stil piva: NEIPA

Vsebnost alkohola: 6%
Na voljo: točeno - steklenica


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Novogoriška Hazy Sister je NEIPAstična mlajša sestrica že poznane Sour Sister, ki je poznana po tem, da se rada drži bolj kislo. Mlajša Hazy Sister pa je njeno konkretno nekislo nasprotje s svojim popularnim sadnim značajem.

Precej motnikavo telo, čeprav ne do popolnosti, je žareče oranžno-zlate barve, skriva pa ga bela puhasta glava, a le za krajši čas. Iz kozarca kar butajo zelo prijetne sadne arome, ki ustvarijo harmonično kombinacijo sladkih tropskih sadežev (mango, ananas, pasijonka) in rahlo nežnejših citrusov (grenivka). Okus zaznamuje sadni značaj, rahlo sladkega značaja in kar lepo občutno citrusast. Za uravnoteženost okusov poskrbi še nežnejša grenkoba. Vse skupaj pa pusti prijetno svež in dolg pookus.

Hazy Sister s svojimi nežnimi in sadno-citrusnimi značilnostmi prinese poletje v kozarcu, vse skupaj pa je zapakirano v lahkotnejše in osvežilno pivo izrazitejšega okusa.




  • Reservoir Dogs Točilnica (Nova Gorica)
  • Sir William's Pub (Ljubljana)
  • Lajbah (Ljubljana)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 4,2 / 5 → točno tak, kot bi od sadne bombe pričakoval in povsem po mojem okusu - seveda pa pomaga tudi, če najdete kar se da svežo verzijo za še boljšo izkušnjo
(IZGLED: 4/5 - AROMA: 9/10 - OKUS: 9/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 15/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 
 
**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar