ponedeljek, 7. januar 2019

Skubeer 4Picnic IPA


Ime: 4Picnic IPA
Pivovarna: Skubeer Brewing, Šoštanj

Stil piva: Lahki IPA

Vsebnost alkohola: 4,6%
Na voljo: steklenica


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Šoštanjski lahkotnejši in nižjealkoholni IPA 4Picnic je že po imenu sodeč zvarjen z jasnim namenom kot prava spremljava na pikniku. Seveda, na pikniku kjer bi poleg okusnega piva pasalo tudi nekaj slastnega z žara.

Konkretno velika in obstojna bela milnata glava za precej dolgo časa prekrije zelo motnikavo telo kar precej umazane zlato-oranžne barve. Iz kozarca se počasi, a vztrajno smukajo zelo všečne hmeljne arome med katerimi prevladujejo sveži citrusni toni grenivke, limone in še česa. Ta sadni in lepo citrusasti značaj se prenese tudi v okus, kjer ga dopolni še nežnejša hmeljna grenkoba. V finišu pa pivce pridobi še čisto rahlo poprast občutek, pookus pa kar lepo potraja v ustih.

Piknik pivo je primerno lahkotnega telesa in izjemno osvežilnega značaja, tako pa bo seveda dobro opravilo svojo nalogo okusne osvežitve. Še dodatni bonus pa je nizka alkoholna stopnja in vse to pomeni, da gre za eno res preprosto pitno pivo, ki tudi z okusom ne skopari.




    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Sorodni in podobni zvarki:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Moje mnenje: 4 / 5 → session IPA povsem po mojem okusu - prijetna aroma in ravno prav izrazita grenkoba ga naredita zelo svežega in osvežilnega
    (IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 16/20)

    ***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 
     
    **Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

    Ni komentarjev:

    Objavite komentar