petek, 06. oktober 2017

Ime: Fruitpocalypse Now
Pivovarna: Lobik Brewery, Maribor

Stil piva: APA
Vsebnost alkohola: 6,2%
Na voljo: točeno - pločevinka

Ocena: 4 / 5 → vrhunsko pivce
(IZGLED: 4/5 - AROMA: 13/15 - OKUS: 12/15 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 8/10)

Štajerski krapi so svoje prvo pivo, ki so ga zaprli v pločevinke, opisali kot moderni ameriški pale ale z eksplozivno aromo raznih vrst sadja. Torej, vsi v kritje, Lobiki napadajo s (hmeljnimi) bombami.

V pločevinki se skriva kot gosti sok motno oranžno telo. Izpod velike puhaste bele glave, ki sicer kmalu pobegne, pa norijo prijetne sadne arome tropskega značaja, med katerimi bomo prepoznali ananas, pasijonko, mango, breskve in še kaj za povrh. Srednja hmeljna grenkoba prijetno podraži naš jezik, iz ozdaja pa za ravnovesje skrbi blag kruhasti slad. Izrazit in kar dolgo občuten grenkobni pookus pa še dolgo kliče spomine na ta Fruitpocalypse.

Sadna bombica, ki nas v okusu zadovolji s svojim grenkobnim značajem in svežim duhom- za ljubitelje sadnih arom in grenkobnih okusov. Naj ta sadnopokalipsa kar traja.
Cena: 2,85€ (0,33l; pločevinka) - Pivarna (Maribor)

Kje še ga najdem?
  • Že v redu, Primož (Ljubljana)
  • Pivoljub (Ljubljana)
  • Sir William's Pub (Ljubljana)
  • Jack & Joe Steak And Burger Club (Maribor)
  • Beerightback (Nova Gorica)
  • Bar Mustang (Šmartno pri Litiji)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:

1 komentar:

  1. Džisžs je to drago. Skor 3 evre za malo pivo. IT BETTER TASTE BETTER THAN YO MOMMA PUSSY (cuz it sure is more expensive than it)

    OdgovoriIzbriši

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.