četrtek, 26. oktober 2017

Ime: Nobody - NEIPA
Pivovarna: Pivovarna Mister, Domžale

Stil piva: IPA
Vsebnost alkohola: 5,8%
Na voljo: točeno - steklenica

Ocena: 4 / 5 → vrhunsko pivce
(IZGLED: 4/5 - AROMA: 12/15 - OKUS: 12/15 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 8/10)

Mister Nobody je nihče, a obenem marsikdo. V bistvu bo to pivo vse, kar si bo pivvoar zamislil in vsakič bo nekaj drugega. V prvi izvedbi bo to poletni NEIPA zvarek, ki mu je pivovar nadel še podnaslov "breskov IPA". 

Že na prvi pogled je Mister Nobody s svojim resnično motnim, žareče zlatim telesom stajliš, kot se od gospoda tudi pričakuje. Pod veliko puhasto belo glavo pa se nahaja še nekaj boljšega. Prijetne tropske sadne arome, pomešane s citrusi in nekaj borovci kar bruhajo iz kozarca in vabijo medse. Solidna hmeljna grenkoba prijetno, a kar lepo podraži brbončice, svoje pa doda tudi lepo občuten citrusni značaj. Vse pa se lepo nadaljuje še v trajajoč pookus.

Osvežilni duh in lahkotno telo bosta kot nalašč za poletnejše vzdušje. Vendar pa bo pivo s svojo aromo izjemno vabljivo tudi v ostalih letnih časih. Mogoče ne ravno "breskov IPA", a definitivno konkretno sadna hmeljna bombica.
Cena: 4,00€ (0,33l, steklenica) - Pivo & Burger Fest (Ljubljana)

Kje še ga najdem?
  • Že v redu, Primož (Ljubljana)
  • Kavarna Hiša (Domžale)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Arhiv

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.