ponedeljek, 14. september 2015

Bevog 2nd Anniversary - Bad Radkersburg, 12.9.2015


Kar malo težko je verjeti, da je naša pivovarna onkraj slovenske meje, na avstrijski strani Štajerske, upihnila šele svojo drugo svečko. Glede na količino in predvsem kvaliteto proizvedenih piv, ki so nam jih ponudili do sedaj, bi jim dodali kar precej let več. Toda v tem trenutku je to nepomembno, kajti pretekli vikend se je v pivovarni Bevog odvijalo (že tradicionalno) praznovanje obletnice pivovarne. Slavljenci iz pivovarne Bevog so obiskovalcem obljubili okusno hrano, dobro glasbo, prijetno vzdušje, ter seveda veliko količino raznolikega in kvalitetnega piva.
In ob obisku pivovarne pri avstrijskem Bad Radkersburgu smo dobili točno to, kar so nam obljubili. Seveda je bilo največ pozornosti namenjene, kot se na obletnici pivovarne spodobi, pivu. Poleg njihovih lastnih Bevogovih piv, smo obiskovalci lahko uživali še v približno 30 različnih zvarkih iz različnh kotičkov sveta. Seznam piv je bil tako kar precej dolg, med njimi pa smo lahko našli tista piva, ki veljajo za najboljša na svetu (kot naprimer Cantillon, 3 Fontein, itd.). Slavljenci iz pivovarne Bevog so poskrbeli tudi za veliko variacijo med stili piva, tako da je vsak obiskovalec zase našel kar nekaj zanimivih in okusnih stvari.
Piva je bilo dovolj, da smo vsi obiskovalci te rojstnodnevne zabave lahko uživali v (brezplačnem) poskušanju odličnih piv dolgo v noč - večina med nami je namreč prišla s ciljem, da poskusimo kar se da veliko različnih izdelkov, če bo le mogoče pa tudi prav vse. Mimogrede, bilo je "naporno", toda uspelo nam je poskusiti vsa za nas nova piva, ki jih doslej še nismo imeli priložnosti poskusiti. In ni jih bilo ravno malo. Za spremljavo pivu, ki smo jih lahko poskušali v simpatičnih mini Bevogovih kozarčkih (ki so obenem ostali tudi spominek na obletnico), je poskrbela še okusna hrana, ki je zelo pomagala pri doseganju prej omenjenega cilja. Za vzdušje kot se spodobi pa je skrbela tudi udarna in živa glasbena spremljava, ki je dopolnila celotno izkušnjo druženja z ostalimi ljubitelji piva.

Na koncu ni treba več dodati veliko, le še to da smo se imeli res super in se (upamo) zopet vidimo naslednje leto.So takrat pa bomo uživali v starih in tudi novih zvarkih iz Bevoga.

Ni komentarjev:

Objavite komentar