sreda, 30. september 2015

Ime: Loko Loko Temno Pivo
Pivovarna: Loko Loko - domačija Pr' Krajnk, Lokovica
Stil piva: Temni ležak
Vsebnost alkohola: 4,6%

Ocena: 2,6 / 5

Domača ljubiteljska pivovarna Loko Loko, ki se nahaja na domačiji Pr' Krajnk med hribi nad Šoštanjem, je odgovorna tudi za nastanek tega temnega ležaka, ki se predstavi s temno kostanjevo-rjavo barvo, Na vrhu kozarca pa sedi še razmeroma majhna glava umazano bele barve. Aroma je zelo nežna, saj lahko začutimo le rahle odtenke karamele ter nekaj prašnih travnatih not. Okus se začne z zelo rahlo sladkobo, ki je komaj občutna. Naše brbončice bodo zaznale še rahlo kiselkast priokus, ter rahlo hmeljno grenkobo na koncu. V primeru tega temnega ležaka iz Lokovice gre za zelo preprosto in lahko temno pivo, ki sicer ne ponudi veliko okusa, je pa osvežilno in lahko, ter bo všeč tistim manj zahtevnim pivcem.

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Arhiv

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.