ponedeljek, 21. september 2015

Dandanes je varjenje svojega domačega piva že zelo pogosta praksa. Je zanimivo in cenovno dokaj ugodno, tako da se tega res lahko loti vsak, ki ga to zanima. Sam sicer ne spadam med slednje, saj svojega piva ne varim - rajši poskusim kaj zvarijo drugi in v tem uživam. Tako, da tudi nisem nekakšen ekspert glede postopka varjenja, čeprav neke osnove sicer poznam. Ker pa se med vami najbrž najde tudi nekaj podobno mislečih, sem prevedel in priredil tole spodnjo sliko, ki lepo na kratko pove čiste osnove o tem, kako je narejeno pivo. 
Vir: http://theoatmeal.com/comics/beer
Prevod: PivoMan

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Arhiv

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.