torek, 28. julij 2015

Union Radler Citrus Bezeg

Pivovarna Union se predstavlja tudi s svojim prvim brezalkoholnim radlerjev - oziroma skoraj popolnoma brezalkoholnim. Za osvežilni radler značaj pa so mu dodali še okuse bezga in citrusov.
 
Radler Citrus Bezeg je na pogled motnikavega in lahkotno bledega zlato-rumenega izgleda, ki ga dopolni še ne prevelika in ne preveč obstojna bela puhasta glava. V aromi srečamo citrusni značaj, ki pa ga lepo dopolnjuje tudi lepo prepoznaven vonj bezga. Tudi v požirku nas pozdravita ta dva okusa, kjer je malo bolj izrazen citrusni značaj, sladkoba pa je sicer lepo izrazna, a vseeno ni pretirana.

Unionov brezalkoholni radler z okusom citrusov in bezga prinaša okuse, ki jih obljublja, prav tako pa ne pretirava s sladkorjem. Kot celota deluje zelo osvežilno in lepo odžeja - sicer ne kot pivo, kot radler pa je zelo všečen.
 

Radler Citrus Bezeg

Laško

Radler

0,5%

Kje naj ga iščem?


  • trgovine Mercator (po Sloveniji)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 2,8 / 5 → citrusi in bezeg se zelo lepo ujamejo s sladkobo, je osvežilen in zelo lepo piten - kot gazirana brezalkoholna pijača je super

(IZGLED: 3/5 - AROMA: 6/10 - OKUS: 5/10 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 11/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar