sreda, 29. julij 2015

Union Radler Marelica

Eden izmed okusov radlerjev, ki ga ponujajo v pivovarni Union, je tudi marelični radler. Gre za skorajda brezalkoholni radler (vsebuje le dobrega pol procenta alkohola), ki mu poseben značaj doda ta sadež.
 
Radler Marelica je zelo motne oranžne barve, za precej kratek čas pa se na vrhu kozarca ustvari majhna bela glava. Izpod te glave počasi prihaja sadna aroma, kjer se dokaj lepo pokaže sladka marelica. V okusu nas objame sladkoba, ki poleg sladkorja prinaša tudi nekaj značaja sadja. Na koncu pa nas zapusti z zelo nežnim pookusom.
 
Unionov brezalkoholni radler z okusom marelice je lahkotnejšega telesa in osvežilnega duha - sicer ne ravno kot pivo, ampak kot brezalkoholna pijača deluje precej lepo pitno, res pa da malo bolj izrazito s sladkobo.
 

Radler Marelica

Laško

Radler

0,5%

Kje naj ga iščem?


  • trgovine Mercator (po Sloveniji)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 2,1 / 5 → sladkor pride kar do izraza, kot gazirana sadna pijača ni slab, kot radler ni pa nič kaj posebnega - marelica ne izstopa ravno tako zelo

(IZGLED: 3/5 - AROMA: 4/10 - OKUS: 4/10 - TELO: 2/5 - KONČNI VTIS: 8/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar