četrtek, 01. oktober 2015

Torej, kako se natoči popolno pivo in zakaj je to sploh potrebno? No, če hočemo od določenega piva visoke kakovosti odnesti največ kar ponuja, je pomembno tudi to kako ga pijemo - iz česa ga pijemo (Kako piti pivo?) ter kako ga pred tem natočimo. Pri tem koraku lahko namreč z ustvarjenjem dovolj velike pene, pivu omogočimo da razvije in nam ponudi prav tisto aromo, katero je pivovar želel ponuditi svojim uporabnikom. Seveda ni nič narobe, če pivo ne točite tako kot je opisano in prikazano spodaj, toda če hočemo popolno izkušnjo, je tak način vseeno priporočen.
Vir: http://www.ourkakaako.com/blog-1/meet-our-makers-geoff-seideman-honolulu-beerworks
Prevod in priredba: PivoMan

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Arhiv

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

VMenu

Zagotavlja Blogger.