ponedeljek, 07. maj 2018

Ime: Who Cares Editions Brut Fruit
Pivovarna: Bevog Brewery, Bad Radkersburg

Stil piva: Kisli ale

Vsebnost alkohola: 6,9%
Na voljo: točeno


V Bevogu so se že večkrat lotili kombiniranja sadja in piva. Tudi tale najnovejši Who Cares član združuje v celoto povezano pivo, ki je kislo po značaju, sadje, tokrat so uporabili maline in mango, za piko na i pa še nekaj vanilije.

Pod večjo belo puhasto glavo je skrito popolnoma motno pivo žareče rdečkasto-oranžne barve - tako že takoj na začetku poda pravi sadni vtis. Začetek pripade nežnejši sladki tropski aromi in okusom, ki se pomešajo s srednjo izraženim kiselkastim sadnim značajem, kar da pivu zelo svež občutek. Lepo izražen hmeljni značaj poda pivu tudi blažjo grenkobo na koncu, ki je suhega značaja, ter se nadaljuje tudi v krajši in blažji pookus.

Kot celota deluje Brut Fruit zelo lahkotno in sveže, saj v sebi združuje in pokaže tako karakter kislih piv, kot tudi nekaj IPAstega značaja, ki ga dopolni. Dobra izbira za tiste pivce, ki prehajajo iz sveta IPA v svet kislih piv.  
Cena: 3,00€ (0,3l; točeno) - Pivo & Burger Fest (Ljubljana)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,9 / 5 → dober IPA-kislica hibrid, želel bi si še malo bolj izražen sadni značaj v okusu
 (IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 16/20)

0 komentarji:

Objavite komentar

Najdi me!

https://www.facebook.com/beerbottlescollection/https://twitter.com/PivoManBloghttps://www.instagram.com/pivo.man/https://untappd.com/user/Beer-Bottles-Collection

Kdo je PivoManVse o pivu in kar paše zraven!

V prvi vrsti je PivoMan lovec na slovensko pivo. Kar obstaja je potrebno najti in pokusiti. Je pa tudi skupek zapisov o vsem, kar se pivu poda.

Novice o dogajanju na slovenski sceni piva in o pivu nasploh. Napovedniki dogodkov povezanih s pivom in kaj prihaja novega na sceno. Predstavitev slovenskih pivovarn in ocene slovenskih piv. Povezovanje piva s hrano in še marsikaj.

Za kakršnekoli ideje, predloge, opombe, ponudbe vam je PivoMan na voljo na e-naslovu

beerbottlescollection@gmail.com

Arhiv

Išči!

Naroči se na objave!

Povezave o pivu

Obisk

Zagotavlja Blogger.